Edhe e puthja, edhe e urreja!

Ndoshta shumë vajzave u ka ndodhur ajo që më ka ndodhur mua, madje edhe më keq. Arsyeja e vetme për të cilën unë do u tregoj qëndron në faktin se unë kam çaste në të cilat e ndjej ose, më mirë të them, e përjetoj atë ngjarje si të kishte ndodhur dje, shkruan Eni nga Prishtina.
Kanë kaluar tashmë disa vjet që nga ajo ditë dhe tronditja e asaj dite, që më pas shkaktoi një traumë në jetën time, është prezent në mua edhe sot. Kreva shkollën e mesme dhe ëndrra ime për të vazhduar fakultetin u bë realitet.
Lexo rrëfimin e plotë më poshtë

Rrëfimi