E zhveshur dhe e zbathur në mes të rrugës me borë (Video)

Në Shtetet e Bashkuara, miliona njerëz janë mbyllur në shtëpi, si pasojë e borës dhe motit të ftohtë. Por, kjo femër ka vepruar krejt ndryshe.

Me vetëm një bluzë të bardhë, ajo shihet duke hedhur hapa nëpër rrugën e mbuluar me borë, ndërsa mbanë në duar një xhaketë të zezë dhe një palë taka.

Nuk dihet pse ka dalë kështu kjo femër, e cila shihet qartas se ka shumë të ftohtë

zveshun