E zë në shtrat nënën me shokun e tij të ngushtë, ja si reagon (Video)

Vitaly, djaloshi nga Rusia është i njohur në mbarë botën për videot e tij interesante, qesharake e ekstreme që i bën.Por, vënia e njerëzve në siklet nuk i ka shpëtuar pa paguar një çmim as Vitalyt.
Nëna dhe shoku i tij i ngushtë.
Që të dy shtrihen në dhomë dhe aktrojnë sikurse janë duke fjetur bashkë dhe kur Vitaly vjen në shtëpi.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video Link