E xhiroi vetë ariun i cili në fund e mbyti! – (Video)

ari
Edhe pse zyrtarët që merren me kujdesin ndaj kafshëve të egra insistojnë se arinjtë nuk kanë interes për të sulmuar dhe ngrënë njerëzit, kjo video e tmerrshme e tregon të kundërtën.
Ky njeri ishte duke u shëtitur pyjeve të Kanadasë kur kishte vërejtur një ari të murrmë në distancë. Dhe shumë shpejt ai e kuptoi se ishte bërë shënjestër e këtij ariu, pasi ai gjithnjë e më shumë po i afrohej.
Edhe pse nuk dihet se a ka shpëtuar ky person a jo, derisa kamera është e ndezur, ai disi arrin të mbaj larg ariun, por pastaj xhirimi është ndërprerë.
Të shpresojmë se gjithçka ka përfunduar mirë, edhe pse disa burime thonë se ky djalosh rreth të 30-ve, është gjetur gati tërësisht i ngrënë nga ariu, ndërsa kamera me të cilën po xhironte, ishte e padëmtuar.

https://youtu.be/pAYpr_9_3Pw