E vret gjarprin, pas 16 orësh ringjallet (Video)

Një gjarpër është kthyer ne jetë, me sa duket për t’iu hakmarrë kuzhinierit që e vrau atë.

Gjarpri pa kokë dhe pa lëkurë është rikthyer në jetë 16 orë pasi që e kishin vrarë atë.

Në momentin kur kuzhinieri e kishte vendosur për ta prerë, ai shihet duke lëvizur, transmeton Express.

Pas kësaj, ai kishte thënë se ka vrarë shumë gjarpërinj, por kjo ishte hera e parë që një zvarranikë i tillë ringjallet.

vfb