E urreni “Hazall-in” në rolin e “Fate të kryqëzuara”? Do ndryshoni mendje kur të shihni fotot e jetës së saj reale!

Edhe pse në rolin e serialit “Fate të kryqëzuara”, ajo shfaqet një vajzë grindavece dhe tekanjoze, do ndryshoni mendim kur të shihni fotot në jetën reale të “Hazallit”.

Aktorja, emri i vërtetë i së cilës është Alina Boz, në jetën reale është një person i shoqërueshëm dhe i dashur madje edhe me kafshët.

Për të gjithë ata që nuk kanë informacion, Hazall nuk është beqare.Ajo është në lidhje me Burak Yörük.