E TURPSHME: Rrahje fizike te Mërgimtareve Shqiptar ne kufi

Pritjet e gjata në kufi këtyre ditëve i kanë tensionuar mërgimtarët.
Emisioni ka siguruar një video që tregon përleshje fizike ndërmjet shumë personave, pas përplasjes për kalimin e radhës së pritjes.Këtu tregohet edhe një here “MARRJA E SHQIPES”, përleshja fizike ndodhi në prani të fëmijëve dhe grave të cilat u shqetësuan shumë, dhe sigurisht qe kjo nuk është tradita e Shqiptarit.
Dikush aty thërret me zë te madh qe të ftohen policia.