E tradhtoi burrin, por shikojeni se si ia kthen ai (Video)

Një person ka postuar një video në internet ku shihet teksa rruan kokën e të dashurës së tij si dënim, pasi ai zbuloi se ajo e kishte tradhtuar. Gruaja u detyrua të përulej përderisa ai qethte flokët e saj. Kjo ngjarje ka ndodhur në Brazil. Në video mund të dëgjohen zëra të njerëzve tjerë duke qeshur dhe duke u tallur përderisa gruaja e tmerruar pret se çfarë po ndodh me të, Pasi ia rruan kokë, burri, që dyshohet të jetë pjesë e një bande, urdhërohet të rruajë edhe vetullat e saj. Një tjetër anëtar i bandës i cili kishte dhënë urdhrat, i jep një telefon gruas në duar dhe e detyron atë të bëjë një telefonatë, që besohet të jetë për njeriun që ajo e kishte mashtruar burrin. Ekspertët brazilianë thonë se ky lloj i dënimit është i zakonshëm në kartelet e drogës në gjithë Brazilin, vetëm e vetëm për të bërë publik turpin për të gjithë ata që thyen rregullat e tyre.