E tmerrshme/ Xhep në stomak, arsyeja do t’ju shokojë (Video)

Dora e majtë e Carlos Mariotti nuk është diçka që mund ta shihni për çdo ditë.Pavarësisht gjendjes së tij, ai është madje me fat që ka një dorë. Në Mars të vitit 2016, ai u lëndua në një aksident në punë“Çfarë mbaj mend, janë disa defekte që ndodhën në makinë…”, thotë Carlos, e më pas tregon se si mjekët i thanë se kishte humbur të gjithë lëkurën e dorës, gishtërinjtë, nervat, venat.
Mjekët i bënë atij një operacion të çuditshëm, duke i vendosur dorën brenda stomakut të tij për plot 42 ditë. Gjatë kësaj kohe ai kishte tentuar që ta heq dorën nga stomaku por nuk kishte mundur. E përveç kësaj, nuk e dinte nëse do ta kthente më dorën e tij në gjendje normale.
Pas këtyre ditëve, ai pati edhe dy operacione, prej të cilave iu formua dora si grusht boksi. Ai shpreson se do ta bëjë edhe një tjetër operacion, kësaj radhe të ndahen vijat e gishtërinjëve dhe t’i vendosen venat.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video