E Tmerrshme: Një djalosh ka pirë 20 redbulla të përzier me alkohol, ja çfarë i ka ndodhur!!!


Nuk mund t’ju besoni syve se çfarë i ka ndodhur djaloshit, pas pierjes së 20 redbullave dhe me përzierjen e alkoholit, shkruan shfleto24. Ndihma e shpejtë kishte ardhur menjëherë, por djaloshi i shtrirë, por zemra e tij duket se do të dal jasht, shumë rrahje të mëdha edhe mjekët të mahnitur nuk dijnë çfarë ti bëjnë djaloshit por vetëm për ta qetësuar përdorin një krem duke e lyer në pjesën e zemrës, shkruan shfleto24. Një gjë të tillë se keni parë asnjëherë, prandaj kujdes me pierjen e alkoholit, mos e teproni por asesi edhe mos guxoni ta përzieni atë me pije energjike, shkruan shfleto24.
redbull450