E tmerrshme: Krokodili ia këput këmbën një burri (Video, +18)

krokodili-780x439
Një video e shokuese ka filluar të qarkullojë në internet, që tregon momentin e tmerrshëm kur një krokodil ia këput këmbën një burri, i cili më parë kishte arritur të dalë në breg të një liqeni.
Në video dëgjohen britmat e njerëzve, derisa ekipet e shpëtimit nxitonin për në liqen për të shpëtuar burrin e pafat i cili ishte pothuajse pa ndjenja.

Nga paniku që ishte krijuar në ato momente, shihet se si personi që mbante kamerën në dorë dhe filmonte momentin fillon ti dridhet dora.

Ende nuk dihet për fatin e burrit që ishte sulmuar nga krokodili, por gjithashtu nuk dihet se ku ka ndodhur saktësisht ky incident i tmerrshëm.

https://youtu.be/y6eVTzHe9rc