E tmerrshme: I porsalinduri gjendet i vdekur në strehën prej llamarine (Foto+16)

e-tmerrshme-i-porsalinduri-gjendet-i-vdekur-n-euml-streh-euml-n-prej-llamarine-foto-16_hd

Në Jiangyou të Kinës, një fëmijë i porsalindur, është gjendur i vdekur, sipër një strehe llamarine, që mbulon një depo biçikletash.
Banorët e ndërtesës afër depos, e kanë dëgjuar një goditje të fortë, por nuk kanë shikuar se çfarë po ndodhë, duke menduar se është diçka që e ka hedhur era.

Në mëngjes, shumë nga banorët e kanë fotografuar fëmijën, i cili ka qenë i shtrirë sipër llamarinës së kaltër.

Policia ka nisur menjëherë hetime dhe e ka gjetur nënën e djaloshit, i cili është hedhur nga ballkoni, sapo ka lindur.

Nuk bëhen të ditura rrethanat, se si e ka hedhur nëna fëmijën, së bashku me kordën e kërthizës.

a2(70) a3(61) e-tmerrshme-i-porsalinduri-gjendet-i-vdekur-n-euml-streh-euml-n-prej-llamarine-foto-16_hd