E tmerrshme: Djali e nusja e rrahin dhe dëbojnë nënën 80 vjeç nga shtëpia (Video)

Pashke Ndrelala

Pashke Ndrelala
Histori shqiptare. Një e moshuar, 80 vjeç, ka trokitur në redaksinë e emisionit investigativ “Stop” për të denoncuar problemin e saj.

Të moshuarën Pashke Ndrelala, e ka nxjerrë nusja nga shtëpia.

E pyetur nga gazetarja e emisionit “Stop”, e moshuara ka thënë se “djali dhe nusja e tij e kanë torturuar, rrahur dhe e kanë mbyllur me çelës. Më pas e kanë nxjerrë nga shtëpia”. Ngjarja ka ndodhur me 3 prill, ndërsa në 4 prill ajo është nxjerrë nga shtëpia.

“Të dalë nëna 80- vjeçe në rrugë, është gjë e fortë”, ka thënë Pashke Ndrelala. Ajo jetonte prej 11 vitesh dhe thotë se prej dy muajsh ka fjetur derë më derë.