E tmerrshme! Dadoja rreh barbarisht fëmijën dhe ja çfarë ndodh…

Një çift në Oregon të SHBA­-së ka paditur në gjykatë dadon e fëmijës, pasi ata pretendojnë se ajo ka ushtruar dhunë ndaj djalit të tyre. Joshua Marbury dhe Alicia Quinney pretendojnë se ata e lanë djalin e tyre 1-­vjeçar tek dadoja e tyre një mbrëmje dhe kur ata janë kthyer e kanë gjetur me shenja goditjeje, mes të cilave edhe një e nxirë në formën e pëllëmbës. Por për fatin e keq gjykata e ka pushuar çështjen pasi nuk mund të provohet se dhuna është ushtruar nga dadoja dhe 1­vjeçari Jacob është shumë i vogël për të treguar se kush është personi që e ka goditur.