E rëndë në Tiranë! Burri fshihet pas makinës dhe përdhunon qenin

Jo më larg se dje raportuam rastin e disa fëmijëve në Bajram Currim të cilët trajtonin në mënyrë mizore një qen, duke e hedhur atë nga një lartësi mbi ferra, por me sa duket, kjo nuk është asnjë gjë krahasuar me kafshërinë që ka mbërritur ditën e sotme në redaksinë e per me shum detaje dhe video
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim