E reja kërkon burrë ta marrë në Amerikë: Këto janë kushtet që duhet të plotësojë

Të gjesh një burrë në këto ditë është e vështirë, aq më shumë kur ke dhe një fëmijë.

Por një komediane, e cila jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka pasur një ide brilante për të gjetur burrë.

Arantza Fahnbulleh ka postuar një formular dhe kandidati që i plotëson të gjitha kërkesat e saj do të shkojë të jetojë në Amerikë.

Madje 26-vjeçarja thotë se do i gjejë atij edhe një vend pune.

Deri tani formularin tim e kanë plotësuar 500 meshkuj, por asnjëri nuk është i duhuri.

Në fakt askush nuk e ka kuptuar nëse e gjitha kjo është e vërtetë, por gjithsesi mbetet një shaka e bukur.