E refuzoi se ishte punëtor i thjeshtë, kur mëson të vërtetën bëhet për të vrarë veten (VIDEO)

Djali e komplimenton duke i thënë se është e bukur dhe i kërkon të dalin së bashku, por ajo i thotë t’i qëndrojë larg.
Mirëpo, pas “poshtërimeve” të bëra, djali i tregon se në të vërtetë ai është pronari i apartamente luksosoze “Mason”.
Në këtë moment ndryshon gjithçka dhe vajza përpiqet të kthejë pas çdo gjë, por ishte e kotë.
Shiko videon me poshte.

Video