E pranon në Polici: Abrini është “njeriu me kapele” – i arratisuri më i kërkuar në Evropë (Video)

Prokurorët belgë njoftojnë se është ngritur aktakuza kundër të dyshuarit kryesor për sulmet në Paris, Mohamed Abrini, raporton BBC.

Abrin është i dyshuari kryesor për sulmet terroriste të nëntorit në Paris, ndërsa u arrestua në Belgjikë, transmeton Telegrafi.

Hetuesve Abrini u ka pranuar se ai është gjithashtu “njeriu me kapele” – bombarduesi i tretë i cili ishte kërkuar në lidhje me sulmet në Bruksel e që u arratis nga vendi i ngjarjes. Pra, pranoi se fjala është për të.

Gjatë sulmeve terroriste në aeroportin dhe metron e Brukselit, janë vrarë 32 persona. /Telegrafi/
po