E plagosi me thikë dhe nuk ia ktheu borxhin (Video)


Plagën ia shkaktoi një shok.

Naser Pajaziti nga Prizreni u qëllua tri herë me thikë në shpinë nga ana e A.SH, kur shkoi që t’i kërkojë borxhin e dhënë muaj më parë.

Pajaziti thotë se ai iu gjend kolegut të tij të punës kur i gjeti para borxh, duke e ndihmuar që të dalë nga kriza. Ndërsa dorasi A.SH, menjëherë pas veprës penale është kapur nga policia.

Klan Kosova ka tentuar që të flasë më familjarët e të arrestuarit, por kjo nuk ka qenë e mundur. Ndërsa viktima thotë se të enjten i erdhi në spital për vizitë babai i të arrestuarit, që t’i kërkojë falje për të birin.

Sipas mjekëve në Spitalin Rajonal të Prizrenit, gjendja e Pajazitit është përmirësuar dhe brenda dy ditësh pritet që të lirohet nga spitali.

Kronikë nga gazetarja Arbresha Fazliu.
f