E përqeshën për trupin e saj, tani ajo ka 50,000 fansa (Foto)

screenshot-7_1457647432-624600.png

Një femër, të cilën e përqeshnin të tjerët sa herë që veshte rroba të verës, ka bërë transformimin e saj jetësor, duke fituar kështu 50,000 fansa në internet.

Blogerja e fitnesit, Sophie Aris nga Mançesteri, thotë se pesha e saj e mëparshme e bënte atë të ndjehej si një “top i rrumbullakët”.

E vendosur që ta ndryshojë formën e trupit të saj, 28-vjeçarja arriti që duke ngritur pesha të transformojë fizikun e saj, transmeton Gazeta Express.

Tani ajo ka një pamje krejt tjetër nga që e kishte më parë – dhe madje ka fituar 50,000 fansa në internet, të cilët ia pëlqejnë fotografitë asaj.

screenshot-8_1457647329-3378577

320e63dc00000578-3485450-the-art-teacher-even-started-to-work-part-time-in-order-to-fit-i-a-16-1457607264050

320e659000000578-3485450-one-day-sophie-was-approached-by-a-personal-trainer-in-a-gym-who-a-11-1457607264045