E pazakontë: Myftiu i Serbisë, Jusufspahiq, krenohet me flamurin izraelit! (Foto)

Me organizim te StandWithUs, Ben-Gurion qendrës për ruajtjen e Izraelit modern dhe Fakultetit juridik të Universitetit Union në Beograd, është mbajtur seminari “Një Zot, dy popuj, tri pyetje – marrëdheniet e Izraelit dhe Palestinës”.
Në këtë organizim kanë folur edhe rabini i Serbisë, Isak Asiel dhe myftiu i Serbisë, Muhamed Jusufspahiq. Rabini dhe myftiu kanë folur edhe për problemet që përballet Serbia, raporton sandzakpress, transmeton Indeksonline.

Myftiu i Serbisë, Jusufspahiq gjatë fjalës së tij e ka mbajtur në duar flamurin e Izraelit dhe është fotografuar me të, duke thënë se kjo nuk i pengon asgjë atij. Ai bile është krenuar me flamurin izraelit.