E pazakontë, gruas i shpërthejnë periodat, lumë në mes të rrugës (VIDEO)

perioda_1477438744-5242107Mjaft qytetarë të Londrës u gjenden përballë një situate të pazakonte, teksa një grua e re e veshur me shume stil, taka dhe fund të shkurtër filloi të lëshonte lumë gjaku në trotuaret e rrugëve. Hemoragjia e pazakontë presupozohej të ishte si rezultat i periodave. Gruaja e re fillimisht u shfaq duke kërkuar ndihmë mes grave të rastësishme në turmën e njerëzve për ndonjë lines apo tampon. “Janë thjesht periodat. Duhej të më vinin rreth datave 15-20. Ju burrat nuk duhet ndaloni. Jeni kaq me fat që nuk ju duhet ta kaloni këtë si ne femrat çdo muaj”. Ndërsa nuk gjen ndihmë, ajo shfaqet pranë një tjetër gruaje duke iu ankuar për dhimbje të tmerrshme dhe temperaturë. Dhe kur askush nuk e merr seriozisht ajo përkulet dhe shtrëngon barkun. Mes këmbëve të saj fillon të rrjedhë gjak, ndërsa ajo ecën. Shumica e njerëzve shikojnë të shqetësuar, duke kërkuar dhe falje që nuk i ofruan dot një tampon për ta ndihmuar. Të tjerët qeshnin, ndërsa një grua nxiton për të ndihmuar, duke e pastruar me facoleta gjakun në këmbë dhe këpucë. Në fakt, e gjithë kjo për fat të mirë ishte një skenë e improvizuar dhe një eksperiment social i bërë nga Trollstation, një grup youtuberash, të cilët përdorën për këtë rol aktoren Amina Maz. Ata donin të shikonin se si do të reagonin njerëzit kur ata shikonin një vajzë që i vinin periodat apo që kishte më shumë hemoragji se zakonisht.