E pabesushme, shpëtohet edhe nga ky aksident(Foto)

Në Kinë, çudit nuk kanë kufi. Madje edhe vet shpëtuesit të cilët kishin dalë me urgjencë në këtë aksident trafiku kanë mbetur të mahnitur kur nga vetura e demoluar tërësisht kanë nxjerr të gjallë gruan e cila po vozite makinën.

Një kontejner gjigant kishte rënë mbi veturën e markës Nissan, duke e shtypur në maksimum pjesën e epërme të saj.

Mrekullisht, gruaja e cila ishte në timon, ka arritur që të reagoj shpejtë dhe të futet në pjesën e poshtme të veturës, nën ulëse, duke i shpëtuar më të keqes.

Madje ajo nuk ka pësuar as lëndime serioze nga ky aksident i cili ka mundur të jetë vdekjeprurës. /LajmeOnline/LajmeOnline/