E pabesueshme! Zbulohet pjesë e një mekanizmi 300 milionë vjeçar!

mekanizmiE pabesueshme por e vërtet!

Kanë zbuluar në qytetin Vladivostok të Rusisë, një pjesë mekanizmi me moshë 300 milionë vjeçare…!!!

Specialistët theksojnë se kjo pjesë e çuditshme e këtij mekanizmi të panjohur, i përberë nga alumini, është e krijuar dhe nuk përbënë krijesë për pasoj të ndërhyrjes së forcave të natyrës, pohoi “/LajmeOnline/ i Rusisë”.

Pjesa e përpunuar e aluminit, pra mekanizmi, u zbulua krejt rastësisht kur një banor i zonës në Vladivostok po ndizte oxhakun e tij. Objekti, ishte i izoluar në një copë qymyri. Ngaqë zbulimi ju duk shumë interesant dhe i mistershëm, vendosi t’ia dorëzoj atë autoriteteve. Specialistët të cilët analizuan këtë zbulim pohuan se qymyri ku u gjend objekti, është nxjerrë nga minierat e qymyrgurit të zonës së Chakasias.

Gjithashtu, edhe një pyetje tjetër po shqetëson së tepërmi paleontologët, pasi për ta ende nuk është e qartë nëse ky objekt është krijim i qenies njerëzore apo krijesë e jashtëtokësorëve.
Madje një ide dominuese është edhe ardhja e tij me anë të një meteoriti i cili u rrëzua në Tokë.

Për disa arkeologë ky objekt mund të jetë pjesë/mbetje e një qytetërimi të stërlashtë të panjohur që mund të ketë banuar në atë periudhë në Tokë.
Veç hamndësive të shumta, shkencëtarët këshillojnë se duhet edhe ka durim derisa të dalin rezultatet përfundimtare për të vërtetuar me saktësi se nga e ka prejardhjen ky mekanizëm.mekanizmi