E pabesueshme…! Tenisti ofendon Zotin me gjithë shpirt dhe ai i përgjigjet! (video)

Ou

Edhe pse duket e pabesueshme ndiqni nuk keni për ta besuar!
Video u regjistrua në vitin 1991 dhe u publikua në vitin 2007.
Por, para pak ditësh specialistët e arshivave të filaneve teksa po kontrollonin filmimet, befasohen nga kjo ngjare e pazakontë!

Kështu, siç dhe do e shikoni në videon që LajmeOnline ju paraqet, ndërsa loja është ndezur dhe rivaliteti vlon, në një moment teniti ofendon me gjithë shpirt Perëndinë, në të qindin e sekondës ai -ZOTI- i kthen përgjigje!/lajmeonline.eu/
Nuk e besoni?