E pabesueshme! Shikoni si u transformua 100-vjeçarja në 25 vjeçare (Video)

Kemi parë që photoshop bën mrekullia.
Nuk do ta besoni etapat në të cilat kalon kjo grua vietnameze për tu rikthyer edhe një herë si një 25-vjecare, transmeton Telegrafi.

Ky mjeshtër photoshopi ka bërë të mundur një rikthim mbrapa në kohë të gruas, dhe bëhet fjalë për një rikthim prej 85-vjetësh.30