E Pabesueshme Samsung Galaxy S4 mban baterinë 63 orë

Hi-Tech-GalaxyS4_post_309246472Samsung me modelin Galaxy S4 ka marrë lavdata të shumta sa i përket hardware dhe software, mirëpo si do të mund ti përdorësh gjithë ato funksione dhe si do të ndikojnë ato tek bateria?Si duket bateria e S4 me 2600 mAh ofron më shumë se sa është menduar në fillim në bazë të numrave.Duke i faleminderuar portalit GSMArena, dhe testimin intenziv të saj, është konstatuar se Galaxy S4 shkëlqen në tre kategori që përbën aktivitetet e përdoruesve.