E pabesueshme, por e vërtetë: Ja si i humbi 400 kg dhe si duket sot!

Mayra Rosales është emri i gruas që i ka dëshumar njerëzve në mbarë botën se “ e pamundura mund të bëhet e mundur”. Ajo kishte disa vite që kishte marrë peshë jashtëzakonisht të madhe derisa u bë më shumë se 500 kilogram.

Struktura e trupit të saj u bë në formë të çuditshme dhe “e pushtoi” pasiviteti i plotë, për shkak se nuk lëvizte dot nga krevati, madje edhe ndonjëherë që lëvizte e bënte nëpërmjet makinerive,

f2

Për shkak të qëndrimit të përhershëm në shtrat i ishin krijuar plagë të mëdha.

Jetesa ju bë shumë e vështirë dhe i duheshin rreth 10 njerëz që ta lëviznin me barrelë.

f4

Pas një periudhe të gjatë kohore, Mayra vendosi t’i thonte lamtumirë trupit të saj dhe iu nënshtrua operacioneve për heqjen e dhjamit.

f5

Pas operacioneve ajo ju nënshtrua dietave të vazhdueshme të shëndetshme dhe aktivitetit të rregullt fizik./Qiriu.net

Ja si duket ajo sot:

f6

 

f7