E pabesueshme! Nuk mund ta imagjinoni se çfarë zbuloi në murin e shtëpisë…! (foto)

43466545

Kështu dhe rasti i Berni Simon, nga South Wales, i cili teksa po shembte një mur në shtëpinë etj, u befasua aq shumë nga ajo ç’ka zbuloi, saqë i mbahej goja kur po e shpjegonte!

Janë nga ato çaste të cilat të befasojnë aq shumë saqë nuk mund t’i shpjegosh!

Kështu dhe rasti i Berni Simon, nga South Wales, i cili teksa po shembte një mur në shtëpinë etj, u befasua aq shumë nga ajo ç’ka zbuloi, saqë i mbahej goja kur po e shpjegonte!

Muratori 41-vjeçar po punonte në një shtëpi dhe kur rrëzoi një mur, një ndarje e vjetër, zbuloi një arsenal të madh armësh.

Përafërsisht 30 armët ishin fshehur dhe u vendosën aty në vitin 1996, pas masakrës në shkollën e Dunlane, kur dhe u ndalua posedimi i armëve nga individët.

Armët janë konfiskuar nga policia.

Arma 1

Arm 2

Arm 3