E PABESUESHME, LIND QENGJ ME FYTYRË NJERIU! (FOTO)

Duket e pabesueshme, por, është absolutisht e vërtetë. Në Rusi ka lindur një qengj, që përngjan me njeri, ose më saktë me fytyrë plake të zemëruar!

Logjikisht, pamja e qengjit të çuditshëm tërhoqi vëmendjen e gjithëkujt, vetëm brenda disa orëve imazhi i qengjit të porsalindur pushtoi të gjitha gazetat dhe televizionet vendase. Në këto raste nuk duhet shumë mend për të kuptuar nëse lindja e një qenieje të tilllë është rastësi apo ndërhyrje… njerëzore!What The Flock?! Lamb Born With Human Facealbstroka-qengj-me-fytyre-plake-lorena-stroka-shkrim