E pabesueshme/ Kjo është vajza që fle 22 orë në ditë. Zbuloni sëmundjen e saj!

Çfarë nuk të dëgjojnë veshët në ditët e sotme.

Ju që e quani veten gjumashë, shikoni rastin e një vajze e cila fle më shumë nga të gjithë. Kjo gjendje neurologjike, që ka filluar në moshën 16 vjeçe bënte që vajza të flinte 18 orë në natë.

Por edhe nëse rri zgjuar 2 orë ajo nuk e ka idenë nëse është në ëndërr apo në realitet. Ajo kudo shoqërohet nga e ëma. Beth tregon se nuk mban mend shumë gjëra dhe jeta e saj ka kaluar pa përjetuar gjërat e rëndësishme.

Në botë, thuhet se janë rreth 1,000 njerëz që vuajnë nga kjo sëmundje, për të cilën nuk është gjetur asnjë kurë dhe pse shkaktohet.