E pabesueshme çka ndodh nëse e lëmë një vezë në Coca Cola për një vit rresht… (Video)

Një pjesë e madhe e popullsisë i konsideron pijet e gazuara shumë të dëmshme. Një djalë ka vendosur që me anë të eksperimentit që do të shihni në videon më poshtë, t’ua bëjë me dije dëmin që shkakton kjo pije, e që megjithatë konsumohet ende nga shumë të rinj dhe fëmijë. Ai mori një vezë dhe e la për një vit rresht në një enë të mbushur me Coca Cola ndërsa pas një viti u shokua nga rezultati kur gjeti vezën pa mbështjellës, ndërsa mbështjellësin e lëngshëm. Shikoni videon për detaje tjera.