E njohu në Facebook, si ia zhvati 60 milionë lekë vajza nga Durrësi djalit

E denjë për një skenar filmash, që nuk do të kalonte pa një çmim në Hollivud, është historia që vjen nga
Durrësi mes një vajze të re banuese në qytetin bregdetar dhe një djali nga Manza.
Policia e Durrësit njoftoi sot se ka vënë në pranga shtetasen Enerti
Por si është historia?
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim