E ngacmonte dhe i jepte letra dashurie në rrugë, shokohet kur mëson se kush ishte ai

Një 23- vjeçare nga Britania e Madhe bezdisej nga një burrë që nuk e njihte në rrugë. Ai e ndalonte vazhdimisht për t’i dhënë letra. Kjo situatë u bë aq bezdisëse për vajzën, saqë ajo u detyruar edhe të ndryshonte rrugën për në punë.

Vajza ka zgjedhur t’i postoj letrat në profilin e saj të Facebook dhe krahas tyre ka shkruar. Shpresoj që mos ta shikoj më në të ardhmen. Duhet të gjej një rrugë tjetër për të shkuar në punë. Nuk e kam parë kurrë në jetën time atë njeri.

Kur kërkova në Facebook rezultoi që ishte një burrë që ishte divorcuar dhe që ka dy fëmijë. Është shumë i moshuar që të krijoj një lidhje me të, mund të ishte babai im”, – ka shkruar vajza.

Miqtë e vajzës e kanë shtyrë të denoncoj në polici, por vajza nuk ka pranuar. Ajo shpreson që ai të heq dorë dhe mos t’i dali më para.