E moshuara merr pjesë në varrimin e të panjohurve, të gjithë mbetën të shokuar kur e kuptuan se ajo shkon për … / FOTO

Theresa Doyl 65-vjeçe nga Anglia është e njohur për faktin se në çdo varrim që bëhet në qytetin e saj të lindjes Slau, ajo merr pjesë.
Kurse arsyeja është thjesht bizare – shijon në maksimum ushqimin falas që shërbehet.
Në këtë mënyrë ajo nuk e ka lënë asnjë varrim pa i ikur që ka ndodhur gjatë 14 viteve të fundit.
Pasi që i shpreh ngushëllime familjes së të ndjerit, Theresa “i gjuhet” ushqimit dhe pijeve që servohen nga familjarët,
Vazhdo leximin e storjes duke klikuar linkun më poshtë:

VAZHDIM