E moshuara hëngri 2 kg rërë në ditë, kjo është “gjëma” që i ndodhi

78-vjeçarja nga India Kusma Vati ka rrëfyer sekretin e jetëgjatësisë së saj. Ajo është shprehur se ka ngrënë 2 kg rërë në ditë që në moshën 15-vjeçare.

Fillimisht ajo kishte ndjerë dhimbje të forta në stomak por ato ishin reduktuar me kalimin e kohës.

Në fillim kisha dhimbje në stomak. Por tani dhëmbët i kam në formë të shkëlqyer dhe për më tepër nuk kam shkelur asnjëherë në spital,”-është shprehur ajo.