“E mori para dhe e shtriu në tokë”, gruja tregon tmerrin që i panë sytë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Spanjë, pasi njëburrë është shtypur nga një top gjigant, i cili peshonte rreth 300 kg.Kjo ngjarje ka ndodhur në një festival të çudishëm në në Mataelpino afër Madridit. Në vend të demave janë vendosur topa të mëdha “prej bore”.Por edhe kështu ka patur dëme, pasi burri ka thyer disa brinjë nga aksidenti.E mori para dhe e shtriu në tokë”,- ka thënë në grua e pranishme.
Shikoni videon me poshte

Video Link