E mbani mend tortën? Shikojeni edhe një herë këtë video në ditën e Pavarësisë!

15181608-10154342103093371-4584658616035829506-n_1480330603-1031415Me siguri iu kujtohen momentet e prerë së tortës gjigande që ishte bërë në 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë. Më shumë sesa torta , ajo që nuk harrohet lehtë nga mendja e secilit është ‘akti barbar’ që i punuan tortës, ku të rinj e të reja, por dhe gra të moshuara nuk nguruan që të merrnin sa më shumë nga kjo tortë. Me legenë, kova e qese shikoni edhe një herë këto momente që bënë xhiron internetit në mbarë botën. Për më shumë shikoni edhe një herë këtë video, e cila risillet sot për të gjithë nostalgjikët e ‘tortës së famshme’.