E mbani mend Menekshen e Halilit? Ja sa ka ndryshuar ajo!

Historia e telenovelës që ka mbërthyer për vite të tëra para ekranit të gjithë Ballkanit.

Menekshe dhe Halil ka thyer rekord shikueshmërie në Greqi, Bullgari, Kosovë, Maqedoni, Bosnje dhe në shumë vende të tjera ku është transmetuar.

Deri tani përllogratitet që fitimi prrej saj ti kalojë 80 milion dollarët.

Per me shume shikoni fotot e aktore