E martuar në moshën 13 vjeçare dhe nënë (Foto)


Jie ende nuk e kishte arritur moshën e adoleshencës kur u martuar vetëm tri ditë pasi që kishte takuar tanimë burrin e saj 18 vjeçar, Wen
Ata u takuan në një festival pranveror, kur 13-vjeçarja po e vizitonte familjen e Wen, i cili kishte insistuar që ajo të qëndrojë në shtëpinë e tij përgjithmonë duke u bërë kështu gruaja e tij.

Duke mos qenë e vetëdijshme rreth kontrolleve të lindjes, gruaja adoleshente mbeti shpjet shtatzënë dhe e la shkollën, fatin e së cilës po e përjetojnë një numër i madhe në rritje i nuseve fëmijë në vendet rurale kineze./Gazeta Express/
a