E la gruaja për mbipeshën, shikoni si transformua ai më pas (FOTO)

1-1179-620x330 (1)
Benjamin Montanez u braktis nga gruaja pasi ishte shumë i shëndoshë. 33 ­vjeçari nga Kalifornia i ka përgatitur një hakmarrje të ëmbël ish bashkëshortes së tij, duke humbur 45 kilogramë.
Benjamini ka pasur diskutime të shumta me gruan rreth peshës së tij. Ai thotë se pesha e tij e bënte jo tërheqës për gruan dhe se ajo as që nuk donte ta mendonte se sa e shëmtuar ishte të kryeje marrëdhënie me këtë njeri.
Të gjitha këto kanë qenë një shtysë e mjaftueshme që Ben të transformonte veten. Me shumë sakrifica dhe lodhje ai ka mundur të shndërrohet në një mashkull simpatik dhe të palestruar që do t’i pëlqente çdo gruaje.2-522