E kritikuan për hundën, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi më vonë (Foto/Video)

Ajo kishte lindur me hundë normale, por me kohën ishte ballafaquar me një sëmundje nga e cila hunda e saj pësoi ndryshim dhe ndikoi shumë në vetëbesimin e saj.
Pamela, e cila rrëfeu se u përball me shumë përqeshje dhe ofendime, vendosi që të paraqitej në një emision, ku aty edhe iu ofrua mundësia e operimit të hundës, e cila nuk i kushtoi asgjë.

Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO