E kapë gjarprin me duar dhe e vendosë në gjumë (VIDEO)

screenshot-7_1480625152-2278288Një video e çuditshme ka dalë në internet, që shfaqë një burrë duke e kapur një gjarpër me duart e tij – para se ta vendosë atë në gjumë. Videoja e çuditshme shfaqë një burrë duke u përballur me zvarranikun, të cilin e kapë nga koka. Disa sekonda më vonë, pasi ai ta kapë kokën e gjarprit, ai e vendosë atë në gjumë, Nuk është e qartë se ku është incizuar kjo video, por origjinalja është shikuar më shumë se 50,000 herë deri më tani.