E kap gruan mat në krevat me të dashurin në shtëpinë e tij, me hanxhar tenton t’i copëtoj!

kine-2Të afërm të autorit pohuan se ai donte t’i “copëtonte me hanxhar siç pritet mishi i derrit!”

Kuzhinieri Soun Li e ktheu shtëpinë e tij në një kasaphane të vërtet. Shtëpia ndodhet në Guangdong të Kinës dhe kur Soun Li u kthye në shtëpi i kap mat gruan e tij dhe të dashurin e saj, nuk u përmbajt por rrëmbeu një hanxhar dhi iu vërsul.

Madje, zemërimi i tij ishte aq i madh saqë edhe pse i kishte plagosur po i ndiqte edhe nëpër rrugë për ti vrarë.

Ndërkohë oficeri i policisë deklaroi: “Kishte njolla gjaku gjithandej. Ambienti ngjante me një thertore të vërtet. Ishin vërtet me fat, pasi edhe pse humbën shumë gjak mund të mbijetonin”.

Pas arrestimit të tij, kuzhinieri deklaroi: “Punoj orë të tëra, me orar e pa orar për ti ofruar një shtëpi dhe të jetonte mirë, por falënderimi ishte ky. Nuk bëhem pishman për atë që bëra. Nuk i kapa dot, se po t’i kisha kapur do ti kisha copëtuar siç një copë mishi në thertore”.