E kap burrin me dashnorin në makinë, e tërbuar gruaja merr shkopin dhe … (Video)

Një situatë mjaft e papritur ka ndodhur në Kinë, e cila pasqyrohet më së miri nëpërmjet kësaj videoje.
Një grua ka kapur burrin e saj me dashnoren në makinë dhe reagimi i saj i ka lënë të gjithë pa fjalë.
Ajo si fillim kap prej flokësh dashnoren e të shoqit dhe ia tërheq mesa fuqi ka. Më pas, merr një shkop dhe pa pyetur për të bërtiturat e vajzës, fillon t’i gjuajë.
Videoja është publikuar në rrjetet sociale në muajin prill, por është mbajtur e fshehtë dhe vetëm ditën e sotme është publikuar.
Shikoni më poshtë videon, e cila është bërë mjaft e diskutuar dhe ka hapur polemika të ndryshme në rrjet.
VIDEO