E jashtëzakonshme, këngëtari shqiptar këndon arabisht në dasëm (Video)


Bekim Rexhepi – Di Di (arabisht)live ne dasem by UYUAbXeRDe5Fvvh
Ai njihet për performancat e tij live si dhe pjesëmarjen nëpër dasma e ahengje familjare e dikur në fillim të karierës u identifikua si Michael Jackson-i shqiptarë për shkak të stilit të kërcimit dhe muzikës që bënte por derisa kohët kanë ndryshuar, njejtë po ndryshon trendin edhe Bekim Rexhepi.
E jashtëzakonshme tek ky këngëtarë është se i din gati të gjitha zhanret e muzikës si dhe këndon të gjitha llojet e muzikës, që nga popullorja e deri tek ilahijet të cilat duket se kohës së fundit i’a kërkojnë edhe nëpër dasma.
Në një nga të fundit ai ka pranuar një kërkesë të cuditshme duke kënduar në gjuhën arabe. Për t’u vërtetuar mund të klikoni videon!
Untitled