E humbi virgjërinë me babain e saj, por çfarë ndodhi pastaj, do të ju lë të tronditur

Kjo është historia e tmerrshme e një familje të shthurur.

Përshëndetje, unë jam Malika, 26 vjeç, babai im është 58 vjeç dhe ai është divorcuar me nënën time, ndërsa unë jetoja me babain tim.

Babai u martua me një grua tjetër, ndërsa ata nuk shkonin shumë si çift dhe unë vendosa të dilja në vendin e nënës sime, vendosa që ta humb virgjërinë me babain tim dhe isha vetëm duke e pritur çastin.

Një ditë, kur nëna ishte jashtë qytetit, mora një film porno ku babai bën seks me vajzën e tij dhe i kërkova babait ta shikonim bashkë, e pamë filmin dhe ai u ndje i tmerruar nga pamjet, ndërsa unë, e veshur shumë seksi, i thash se është diçka normale dhe doja ta provoja me të.

Ai hezitoi paksa por unë hezitoja dhe e putha, shkëmbyem të puthura të gjata dhe seksi me të ishte i papërshkrueshëm. Unë i thash se nëse nëna ime ka mundur t’i japë fëmijë, do të mundem ta bëjë edhe unë, deri tani i kam dhënë dy fëmijë babait tim.

Gjatë marrëdhënieve me babain tim, ai më trajtonte si prostitutë dhe me mua bënte gjërat të cilat bëhen vetëm në filmat pornografikë, gjëra të cilat tani e kam shumë të vështirë t’i them.

Pas disa vitesh, kur mendoja se gjithçka është duke shkuar mirë dhe besoja shumë tek babai im, ai më kërkoi që të bëhesha prostitutë me para dhe të punoja për jetën e tij.

Pas shumë kohësh e kuptova arsyen e vërtetë përse nëna ime ishte ndarë me të, pra, kjo ishte arsyeja e ndarjes së tyre.

Por, babai im është edhe heroi im, tani unë punoj si prostitutë dhe i sjell para atij, ndërsa tani jam përsëri shtatzënë dhe në 5 muaj do t’i sjell edhe një tjetër fëmijë atij.