E hodhi në greminë nga 120… metra lartësi! (video)

E-hodhiKishte shuar të shoqëronte të dashurin e saj dhe shoqërinë në një kanion, por pa patur idenë se çfarë do ti ndodhte.

Ndërsa ishte lidhur me litarët dhe pajisjet e sigurisë, po qëndronte në buzë të greminës, pranë një kanioni me më shumë se 120 m lartësi, por ngurronte të hidhej.
Kanioni ndodhet Utah te SHBA-ve.

Kështu, e reja i thotë të dashurit të saj, se kishte frikë edhe pse ai po mundohej ta bindte me çdo kusht. I kërkon të mos e shtyjë… por ai nuk e respektoi dhe kështu i dha një… dhe ajo fluturoi.
Eh, padyshim nuk mund ta imagjinoni atë që ndodhi, se pasi e shtyu u gjend i… ndarë!/alb-observer.com/