E gjuante me shkelma ne fytyre pasi e aksidentoi! Kujdes, pamje te ashpra! (video)

moto


U përplas me një motoçikletë që i jepte një femër dhe në vend që të ndihmonte pasi e rrëzoi përtokë e gjuante me shkelma fytyrës!
Kujdes, pamjet janë të ashpra!/LajmeOnline/