E-gjeli dhe Kafeneja(video)

loading...

EEE

loading...
Serialet humoristike E-gjeli dhe Kafeneja jonë epizodi 313.Shiko humoret me plotë skena interesante.
Ne E-Gjel “vdekja e Shneqes” sjell edhe Sinan Vllasaliun,Kreshen etj ne te pame

Video streaming by Ustream

loading...